40 jaar zeewolde

Nieuwe WH2A Stagiairs

Maak kennis met onze nieuwe stagiairs op de ICT Helpdesk!

Graag introduceren wij Damian en Hassan die sinds vorige maand stage bij WH2A lopen als consultants in opleiding. Beide stagiairs zitten in hun tweede jaar van de opleiding Expert IT Systems and Devices aan Landstede en zijn vastbesloten om hun kennis en vaardigheden de komende zes maanden verder te ontwikkelen. Lees hieronder meer over hun achtergrond en ambities.

Damian:
“Ik ben Damian, 17 jaar, en studeer nu twee jaar aan Landstede. Tijdens deze stage wil ik eigenlijk alles leren wat ik kan. Ik probeer zoveel mogelijk op te pikken en hoop dat ik de kennis die ik hier opdoe, in de toekomst goed kan gebruiken. Tot nu toe gaat dat al aardig goed! In mijn vrije tijd vind je mij vaak in de sportschool, en ik kijk graag naar kickbokswedstrijden, vooral met vrienden en familie. Daarnaast hou ik ervan om met vrienden te gamen of gewoon gezellig een avondje uiteten.”

Hassan:
“Ik ben Hassan, ook 17 jaar, en volg dezelfde opleiding als Damian. Voor mij gaat het vooral om het opbouwen van een sterke basis in de ICT. Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in de ICT. Ik hoop dan ook zo veel mogelijk verschillende aspecten van het vakgebied te leren kennen, zodat ik straks goed voorbereid ben op mijn verdere carrière. Zo mocht ik laatst, naast het leren van supportwerkzaamheden, mijn oude DS hacken – superleuk! Bellen is nog wel even wennen, maar dat komt vast goed.

Naast mijn interesse in technologie ben ik sportief bezig. Ik hou van sporten zoals badminton en basketbal, en daarnaast ben ik fanatiek gamer. Een toekomstige hobby waar ik naar uitkijk is airsoft, iets wat ik graag wil gaan doen zodra ik oud genoeg ben. Voor nu ligt mijn focus volledig op deze stage en het opdoen van waardevolle ervaring.”

Terry Verhoef

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

Dit weekend verandert de haven van Zeewolde in een levend maritiem museum. Kijk nu op onze livestream om deze prachtschepen op afstand te bewonderen.
U leest het goed: Dit jaar is niet alleen bijzonder voor Zeewolde, maar ook voor WH2A. WH2A bestaat dit jaar namelijk 40 jaar, een mijlpaal om trots op te zijn!

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning